PONDĚLÍ: Tak jsme šťastně dojeli, ubytovali jsme se a s pomocí paní učitelky a paní asistentky jsme si i vybalili. Na krátké procházce jsme trošku mapovali terén, kam půjdeme a jaké jsou tu možnosti. Před obědem jsme byli chvilku na dětském hřišti, které patří přímo našemu hotelu. Pak už jsme šli na oběd. Polévka byla výborná, hodně nudliček a zeleniny, kuřecí rizoto s kyselou okurkou nás také potěšilo. Některé děti jedli méně, ale to jen proto, že jsme dojídali svačiny z domova. Po obědě si chvíli odpočineme a pak hurá ven. Protože bylo krásně, pobyli jsme na nedalekém dětském hřišti. Před večeří jsme kreslili rodičům pohledy a dopisy. Kdo chtěl, nadiktoval mi i slova, která jsem připsala (zítra odešleme). Večer pak byla velká zábava, protože jsme v herně (jídelně) skákali přes gumu, hráli si a pak se honili se šesťáky. Večer jsme zvládli skvěle, slziček bylo opravdu malinko. Takže pohádku a v půl deváté DOBROU.

ÚTERÝ: hned ráno po snídani vyrazíme na menší výšlap k Bublavskému vodopádu (Bublavské kaskády). Cestou nasbíráme houby a kamínky. K obědu byly špagety, tak si všichni pochutnali. Po poledním klidu jsme vyrazili na nanuka a k poštovní schránce, abychom mohli hodit naše dopísky a pohledy rodičům a prarodičům, které jsme včera kreslili. Chvilku jsme pobyli na dětském hřišti a pak jsme se šli podívat ke koním. U ohrad jsme ještě opravovali domečky skřítků, které tu nechali naši předchůdci a pak hajdy na hotel. Po večeři budeme modelovat houby podle předlohy, kterou si děti samy našly.

STŘEDA: Je 7:40 h, všichni jsme vzhůru, připravujeme se na snídani. Kluci jsou rychlejší, tak se mohou ještě chvilku dívat na Déčko na pohádky, protože snídaně je v 8 hodin. Hned po snídani vyrazíme do střediska Horské služby, kde máme objednaný pořad se záchranáři. Moc se těšíme. Odpoledne budeme pouštět draky, pokud k nám bude počasí přívětivé... Pak ještě malou procházku po okolí a šup na bramborovou kaši a kuře. Večerní činnost je pink ponk a hlavně pořádná hygiena!

ČTVRTEK: Po snídani jsme byli na zdejší koňské farmě, kde jsme se dozvěděli, jak se o koníky starat, co jedí a kde žijí. Paní majitelka nám představila všechny své koně a pak jsme na nich všichni jezdili. Po obědě byl polední klid a dospěláci připravovali únikovou hru, která bude společná pro prvňáky a šesťáky. Na konci hry bude poklad!

Fotky bude možné pravidelně sledovat ZDE. Budu vkládat i během dne, rovněž sem budu psát informace o programu a celkové atmosféře.